Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsbagatell om skrivandets möda



Skriver för döva
som inte kan lyssna på
ordens melodi
skriver för de döda som
inte kan komma förbi




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 22:23



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Bra!
Ingvar
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP