Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett märke

Förvirrad
Allt snurrar
Försöka glömma
Minnen
tider
Som ett märke
Finns de kvar
Sakta försvinner det
Sakta bleks det
Sakta glömmer man
Minnen
Tider




Fri vers av Kajsa Wikström
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-10-01 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Wikström
Kajsa Wikström