Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja nu har jag svikit mitt motto (det längst ned på sidan) allt för länge, har haft lite idétorka. Men nu är jag tillbaka med en ny text som jag hoppas att iallafall NÅGON kpmmer att gilla. Enjoy. And may the force be with you all.


Att få älska räcker


Det luktar rök… är det nåt som brinner? Ja visserligen så brinner mitt hjärta för dig, men det ska man inte ta bokstavligt.
Det luktar kraftigt med rök. Det är lite svårt att riktigt förstå från var ifrån den kommer.
Trädens fåglar sitter stilla kvar i sina bon, det är lite konstigt. De borde egentligen ha flytt på en gång.
Nu ser jag elden. Likt höga bergskedjor tornar den upp sig. Omringar mig tills jag är fångad i en ring av Helveteslågor.
Jag tänker på dig nu, helt obegripligt tycker du säkert, jag borde tänka på elden som sakta närmar sig. Jag borde oroa mig för min situation. Jag borde egentligen skrika av rädsla. Men det gör jag inte. Jag tänker på dig… och ler.
Jag har fått se dig, fått vara med dig och hålla om dig. Fått älska dig. Det räcker för mig. Nu kan livet göra vad helst det vill med mig. Jag är redo.
Jag sluter mina ögon och lutar mig tillbaka.
Men… vad nu? Elden är borta. Skogen är borta. ALLT är borta. Jag befinner mig i ett vaccumfritt tomrum. Allt är vitt och jag varken faller eller förblir på samma ställe.
Lever jag eller är jag död? Finns livet? Finns tiden? Finns kärleken?

Finns Du?... And where the hell am I?




Övriga genrer av Scar
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-01 21:22



Bookmark and Share


  harriet
Jätte fin text, och bra frågeställning där på slutet. håller med komentaren under, sluta aldrig skriva! Du är otroligt duktig :)
2007-10-06

  sunshine93
Nu vill jag att du ska lova mig en sak ... sluta ALDRIG att skriva! =)
2007-10-03

  Jennie Lindoff B
underbar! grymt härlig! jag får en längtan när jag läser den! applåd
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Scar
Scar