Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomsord


Allt finns omkring oss. Det är vi själva som väljer.




Övriga genrer av Scar
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scar
Scar