Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte alltid få tillbaka.

Ville du att jag skulle öppna dörren bara för att stänga den igen
Ville du se mig sårad bara för att salta såren?

Eller ville du få mig att förstå
att när man vill hjälpa så får man inte alltid tillbaka.




Fri vers av Kajsa Wikström
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-10-02 21:26



Bookmark and Share


  Scar
Härligt vass =)
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Wikström
Kajsa Wikström