Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av utfrysning.


Hon som inte finns

hon sitter i klassrummet utan att bli sedd
ingen kan se att hon egentligen inte finns
ingen hör hur hon önskar sig bort därifrån
till en plats utanför deras blickar
en plats där ingen önskar att hon inte var där

inuti tänker hon ofta att hon inte orkar längre
att mörkret och ensamheten blivit för tunga att bära

men det alla ser är hon som helst jobbar ensam
men de vet inte att det beror på dem
dem som inte tycker att hon ska vara där
dem som inte tycker att hon finns




Fri vers av Elin E
Läst 550 gånger
Publicerad 2005-04-23 19:31



Bookmark and Share


  Canadien
Den är lysande. Bra
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Elin E