Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rena rama skräckhistorien.

Vad är livet egentligen?
Hur kan människor bara vandra omkring, utan rädsla alls över vad som kan hända? Inte ens en liten hint av obehag.

Man vet aldrig vad som ska ske.
Man vet aldrig vad som komma skall.
Om inte det är läskigt, då vet jag inte vad.
Hur som helst kan man sluta leva.
Hur som helst kan man tvingas leva ett liv man inte vill leva.

Vad är livet egentligen?
Jo det ska jag säga dig.

Livet är en lek med döden.




Övriga genrer av Lellelobrika
Läst 429 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-05 17:09



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vad är livet egentligen?
det är en mycket bra fråga, men naturligtvis en sådan fråga som man inte kan ge ett svar...det finns så många frågor om livet och döden, man kan undra om de någonsin kommer besvaras!!! ibland behöver vi fundera över vår roll i tillvaron, över våra mål och vår mening med livet och över de egna förhållningssätten till döden...Bra text! ...
2007-11-08

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj så sant!
Och så tar man vara på varje dag...
Kanske rädd utan att veta om det...

Men bättre med rädsla än okänsla!

BRA!
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lellelobrika
Lellelobrika