Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You will decide if I\'m all you\'ve been waiting for

låt mig få titta
på ditt gudomliga ansikte
jag ser inte ett enda fel
perfekt

låt mig få ta
på din ångande kropp
varenda heta millimeter
len

låt mig få kyssa
på dina vinröda läppar
fylliga, sexiga & oemotståndliga
åh!


låt mig få ligga & gråta
i din underbart underbara
famn, omfamna mig & släpp
aldrig någonsin taget
trygg

låt mig på smaka
på dina rinnande vätskor
som rinner tack vare mig
ge mig bara mer & mer
jag vill smaka på varenda droppe
mun

låt mig få älska dig
& jag ska bevisa att
jag är allt du någonsin letat efter
kärlek




Övriga genrer av ms. r ghazale
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-05 22:42



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Oh my..... hett som ..! Vilken lyx :)
2007-10-09

  Fredrik Klang
Helt underbar.
Fångad under kärlekens vingar.
2007-10-06

  Nanno
Man vill älska och gråta samtidigt när man läser denna dikt..låter som en brinnade kärlek i förväntan att bli upptäckt..en av dina vackraste dikter..

Kram
2007-10-05

  Inkarasilas
Orden smälter i munnen på mig, mmmm
Kärlek!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale
ms. r ghazale