Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cheezy, but truthful, cliché.

 

 

de dagarna jag
inte får se dina ögon,
vill jag inte ens öppna
mina egna.



du är allt som är vackert,
vackert för mig.




Fri vers av ms. r ghazale
Läst 629 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-25 23:39



Bookmark and Share


    Sundance Kid
jo det var en klyscha det,
men bara det är sant är det ju vackert ändå

hmm, väl klyschat
2008-05-05

  inutimonster
vad enkelt men ändå vackert, inga kostigheter. och ja. bara så.




fina rina.
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale
ms. r ghazale