Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En viskning

Det är tyst
Alla skulle höra
En viskning
Som bröt allt
En hand mot min
Svaren kom

Med en viskning
Som bröt allt




Fri vers av Kajsa Wikström
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Wikström
Kajsa Wikström