Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kyrkoherden fick sommaren att blomma upp igen


Sommarens gästspel

När prästen läste över graven
gjorde sommaren ett gästspel

Mor hade velat dö på sommaren
med dog mitt i smällkalla vintern

urnan blev stående hos begravningsbyrån
i många månader

Vi valde en speciell präst för ceremonin
det blev min gamle kristendomslärare
en pensionerad kyrkoherde

det var en gråkall höstdag
men när han läste över graven
tändes ett vitt ljus runt honom
och runt urnan i jordhålet

det var sommaren
som gjorde sitt gästspel




Övriga genrer av Ken-ett
Läst 542 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-07 19:35



Bookmark and Share


  aol
så vackert
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken-ett
Ken-ett

Mina favoriter
Kära farmor