Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa

Adrig varit där,
alltid lovat men aldrig hållt.
bara tomma ord utan innerhåll..

hatar och älskar dig,
så är det fatt och det gör ont.




Fri vers av Bellabella
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-04-25 14:20



Bookmark and Share


  Markattan
Kort, koncist och mycket smärtsamt om en frånvarande pappa.
2005-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Bellabella
Bellabella