Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörkret försvinner inte.


Dansande skuggor i mörkrets hav

skuggorna dansar genom
det spegelblanka vattnet
den mörka natten täcker
himlavalvet ovanför
minnesbilderna leder fram
till ögat av kaosstormen
oroliga krusningar sprider sig
på den nyanssvarta vattenytan
tveksamma vågbrytningar
minskar skuggornas fördunklingskraft

i de slitna sjärnblänkens sken
är blunda det enklaste
men mörkrets hav förlorar
ändå ingen svärta
den gömmer sig bara
några ögonblick från synfältet




Fri vers av Elin E
Läst 287 gånger
Publicerad 2004-03-10 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E