Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

<3

Finns ingen rubrik, de finns ingen beskrivning..
Det finns ingenting alls.. allt är tomt, de är som bortblåst..
Hmm, när kommer allt komma tillbaka?
Jag känner mej helt hjälplös.......
Vad ska jag ta mej till?
Jag e glad att jag har dej iaf älskling.
Tur att man betyder nått för någon iaf.
När jag får höra att du e stolt över mej blir jag alldeles varm i kroppen.
Jag har aldrig fått höra dom orden innan, å nu får jag höra dom från en jag älskar av hela mitt hjärta..
Du betyder mer för mej än va jag kan beskriva, och jag älskar dej mer än jag kan beskriva.
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, även om du lämnar mej å det kommer bli fyllt av smärta.
Jag kan inte tänka mej ett liv utan dej.
Vill ha dej här nu så jag kan hålla om dej å säga att jag älskar dej så otroligt mycket, så jag kan kyssa dej å säga att du e de finaste som finns, så jag kan smeka din kind, le å säg att du e de bästa som hänt mej..

<3<3Jag älskar dej så mycket kenny, och jag saknar dej så himla mycket..
puss puss<3<3




Övriga genrer av hannis
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-10-10 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hannis
hannis