Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt som du inte vet.


På andra sidan pappersväggen

du blundar och faller i sömn
på andra sidan pappersväggen
med tysta försiktiga steg
går jag ut i den kalla natten
när du inte kan se eller höra
tillåter jag mig själv att gråta

smygandes lämnar jag när du sover
den värld du tror att jag äger
om du visste vart jag var
när du inte är vaken
vet jag inte om du
skulle sova lugnt längre

men du anar inte vilka
svarta platser jag känner till
för det är på natten när du sover
som jag befinner mig där




Fri vers av Elin E
Läst 239 gånger
Publicerad 2004-03-10 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E