Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raserad Haiku

Försökte bygga
en bro av meningarna
- föll mellan orden




Bunden vers (Haiku) av morrigan
Läst 440 gånger
Publicerad 2004-03-10 16:39



Bookmark and Share


  Martin VIP
Det är ju det det handlar om.
2004-06-19
  > Nästa text
< Föregående

morrigan