Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kännslan


Varför ska man känna en tomhet inom sig?

När man själv inte vet vad man saknar, man vet inte vad man gråter över.

Varför har vi kännslor om vi aldrig visar dom, om vi aldrig pratar om dom.

Utan låser in dom inom sig allt djupare och djupare.

Och gå omkring och tror att alla mår bra och att alla är lyckliga.

Men om du tittar lite närmare, så ser du alltid den tomheten och saknaden närmare än vad du tror.






Fri vers av Marijana
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 20:29



Bookmark and Share


  Tino
så sann... smart text!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Marijana
Marijana