Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt sinne!

snälla hjälp mig, vad ska jag göra?? dessa tankar som i tusen går runt i mitt huvud! jag vill inte säga dessa sårande meningar, jag hör ju hur det låter!! jag försöker med all kraft jag har att hålla dem inne.....men jag kan inte....det är inte jag! dessa känslor är så starka att jag inte står ut! det river och sliter i mig... Snälla förstå att det är någon annan!
Dessa tankar och ord stämmer inte in på den jag är, vart kommer dom ifrån?
och varför vänds dom emot dig? dig som jag älskar så mycket.... så mycket att jag inte kan va utan dig en sekund!
men vad ska jag göra när alla mina krafter har tagit slut? när jag inte längre vet vad jag ska göra?? vart finns min utväg? vart ska jag gå??

kan inte du se in i mina ögon och se hur mycket ont det gör?
se in i mitt hjärta och se min hjärtesorg!
se hur min själ är förvirrad?

det går inte en sekund när jag inte tänker!

jag älskar ju dig!




Övriga genrer av ozzian
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ozzian
ozzian