Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt kaffe

Mitt kaffe ger mig liv
Varje morgon när jag vaknar som en zombie Finns alltid mitt kaffe tillhands




Fri vers av Christian Sundberg
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 21:46



Bookmark and Share


    Lindizz
de där kan man lätt känna igen..*ler kort o gott
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Christian Sundberg
Christian Sundberg