Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill se fina sidan av livet

Jag vill inte dö! för att familjen ska få mina sparade pengar
Jag vill inte dö! för jag vill inte att någon ska ta mina saker
Jag vill inte dö! för allt jag har gjort, skulle ha blivit helt meningslöst
Jag vill inte dö! för jag vill hitta riktig kärlek
Jag vill inte dö! för att jag har kämpat och slitit såhär långt i mitt liv
Jag vill inte dö! för jag vill uppleva den fina sidan av livet




Fri vers av Christian Sundberg
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-10-11 21:48



Bookmark and Share


  dalida_bl
OK..Anledningar har du...KUL! Stanna med oss!*ler sött*
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Christian Sundberg
Christian Sundberg