Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är också en gammal dikt skrev den 23 november 2006


Utan kärlek

Utan kärlek är jag bara en halv människa
Utan kärlek är jag bara en maskin
Utan kärlek är jag ett monster
Utan kärlek är jag bara ett svart mörkt håll
Utan kärlek är jag en skugga bakom dig
Utan kärlek blir jag spårlöst försvunnen




Fri vers av Christian Sundberg
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 00:42



Bookmark and Share


  Mack
Helt underbar text.
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Christian Sundberg
Christian Sundberg