Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till paradiset

Än en gång
vaknar jag upp
med huvudet mot
ditt nakna bröst

Du ligger
under mig
varm och lycklig

Själv vill jag helst
bara spy upp
alla upprepade
misstag

Att du fortfarande
sväljer mina lögner
och lämnar plats åt mig
i sägen
äcklar mig
mer än du någons kan ana

Du finns inte för mig
annat än som ett spöke
som hemsöker
mina värsta mardrömmar

Så sluta inbilla dig
något annat
och kasta ut mig från
vårt gemensamma helvete

För vägen till paradiset
går inte
genom sägen




Fri vers av Miranda Idiotpanda
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-04-26 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miranda Idiotpanda
Miranda Idiotpanda