Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen minns den dag jag dog

Alla går förbi mig
men hälsar
på min spegelbild

Ingen lyssnar
när jag talar
men alla hör mitt eko

Jag lever i en värld
av vita vingar
och själv är jag
det svarta fåret

Ensam står jag
utanför verkligheten

och ingen minns
den dag jag dog




Fri vers av Miranda Idiotpanda
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-04-26 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket välformulerad text om icke-tillhörighet!
2005-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Miranda Idiotpanda
Miranda Idiotpanda