Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

what a wonder(ful) world



om världen
är våran himlen
vart hamnar
jag då
jag är varken
arg glad
elak eller snäll
jag har aldrig
spelat ett instrument
och sover med sockar

mina intressen
är precis lika vanliga
som människor man aldrig
lägger märke till

och ber till gud
gör jag bara
när vetenskapen
har bevisat att
änglar finns

uttrycket
hoppar du,hoppar jag
använder jag aldrig
för jag är rädd
och skulle aldrig hoppa
för någon annan
än mig själv

kanske är jag självisk
men himlen är faktiskt
här ibland

målar regnbågen svartvit

och ber mig sjunga
















Fri vers av söötsnö
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-13 15:22



Bookmark and Share


    ingensoldatdirekt
alltså, inte att texten är klyschig, utan uttrycket \"känner igen mig\"

pussen
2007-10-18

    ingensoldatdirekt
riktigt bra flyt du, även om det är klyschigt så känner jag igen mig.

hoppar du, hoppar jag ._.
2007-10-18

  Linneatystnad
gillar detta:

\"mina intressen
är precis lika vanliga
som människor man aldrig
lägger märke till\"

det tar ett tag att förstå, och är så mycket mer än bara \"jag är vanlig\".
Fint!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö