Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstörde dig

Jag förstörde ditt liv
allt efter som
Jag försvann i dig
gång på gång
Och jag klarade inte av det
allt efter som

Men du förlät mig
gång på gång
Och vi fann vandra igen
allt efter som
Och du såg på mig lika vackert
gång efter gång

Och jag hatade dig mer
allt efter som
Så jag förstörde dig igen
gång på gång

Men du förlät mig
allt efter som
Du älskade mig mer
gång efter gång

Och det hatade jag mest
allt eftersom
Du visade din svaghet
gång på gång




Fri vers av Miranda Idiotpanda
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-04-26 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miranda Idiotpanda
Miranda Idiotpanda