Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill döda minnet av dig

tänker tillbaka
på den underbara känsla
du ömt
skapade mellan mina
brustna
vingar

och idag
är det säkert
hundra år sedan
som jag
såg dig
kände dig
hudnära intill
mig.




Fri vers av items
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-10-14 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

items
items