Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hittade en ö men faan den brann sluta tycka synd om mig och hjälp mig att bli bättre istället


ibland undrar jag om tårarna är det enda jag har



det finns inte så mycket mer att göra
nu när vädret har gått i ide
och regnar bort
härligheterna

fåglarna sjunger inte längre
de skriker
och plötsligt har vi
något gemensamt

inget du plockar
kan ersätta blomsterängen
som levde i mig

den ligger gömd
under sorgen
och om du petar
lite på smärtan

så ser du
fortfarande


ingenting























Fri vers av söötsnö
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-14 18:48



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
första stycket, klick!

andra stycket, klick!

tredje stycket, nämen oj. KLICK!

fjärde stycket, ja du vet väl vad jag kommer skriva.
KLICK!

det är en klick-dikt.
väldigt bra:)
2007-10-18

  vapendragare
finns bara ett ord för sånna här dikter - fantastiskt :)
hur fin som helst på alla plan . gillar speciellt
\"inget du plockar
kan ersätta blomsterängen
som levde i mig\" orden klistras fast i mig. de har så stor mening . superfint skrivet! :)
2007-10-15

  Alexandoria
Ord av Magi.
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö