Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
secound kiss saturday night/sunday morning


winerbröd och 100 leenden



jag känner egentligen inget för dig
kanske behöver jag bara närhet
men jag är ju inte ensam
jag har en familj som tänder
natten istället för att göra den mörkare

vänner som finns till
men ibland bara finns
och inget mer
men så är det väl för alla
det är väl inget problem?
människor gråter och
vissa tårar smakar bättre än andras

egentligen känner jag inget för dig
men att känna dina läppar
nära ger en mening
som ingen kan stava
bara känna
inte som poesi
men som kärlek

dina fingrar klättrar över vågorna
bara för att finna sitt land
och du hittar mig här
brevid ditt hjärta

jag beundrar dina smekningar
för du gör allt så perfekt
dina fingertoppar är magiska
och jag ryser

egentligen känner jag inget för dig
men dina andetag säger något
som jag aldrig hört förut
jag behöver inte ens veta
vad du menar
det räcker med



att bara ha dig nära















Fri vers av söötsnö
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-14 19:17



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Gillar titeln som gör att man blir glaad**
En härlig bekännelsedikt!Fiin!!
2007-10-19

    Christel
Den här gillade jag! Kanon bra!
2007-10-18

  Nicklasb
Den känns lite tom den där kärleken, tråkigt men kanske rädslan för att vara ensam är större. Hur som helst, fantastiskt bra diktat med ett vemodigt innehåll.
2007-10-16

    ej medlem längre
Fin fin du:))
2007-10-15

  Linneatystnad
\"tänder
natten istället för att göra den mörkare\"

så är det. tack för orden som skrev det för mig
2007-10-14

  "Silver"
Det välkända, personliga mönstret, men lite mer nära nu, lättare att förstå kontexten och därmed lättare att känna igen sig. Även detta sätt att skriva passar dig perfekt tycker jag!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö