Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa gäng skämtar, deras skämt är sparkar och misshandel.


Ironi

Ett skämt
det var ju bara ett skämt
Ironi

Vi skulle ju bara sparka
sparka litegrann
ett skämt
inget mer

En spark
Två sparkar
alla dessa sprkar

Ett skämt
som var sparkar
Misshandel
som var Ironi

Kroppen låg kvar
och ståuppkomikerna gick därifrån
medvetna om vad de gjort
de skämtade
och alla skrattade




Fri vers av Kajsa Wikström
Läst 766 gånger
Publicerad 2007-10-14 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Wikström
Kajsa Wikström