Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Vägen av tillit
emellan oss
bör vårdas
med omsorg
av känslig hand

fingertoppars känslighet
för varje stens plats
bör vi ha

så lätt
vi förstör
skapar sprickor
och gropar

får börja om igen

att bygga upp
vägen av tillit
emellan oss




Fri vers av Maria Malm
Läst 458 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-14 21:28



Bookmark and Share


  Catrin
mmh tillit är en skör tråd som man bör beakta... fint!!
2007-10-15

  Jack_iX
Ett handslag till dina ord ... skrivna med fingertoppskänsla !

Sanningar om konsten tillit !
2007-10-15

  Rosmarin
\"vägen av tillit mellan oss\" - vilken bra metafor!

fin och hoppfull och klok dikt
2007-10-15

  * Ammi *
bra skrivet!
2007-10-15

  "Silver" VIP
Liknelsen bra genomförd, varje byggsten tycks hamna rätt i dikten, i motsats till skeendet som får byggas upp flera gånger, men med ett positivt tålamod.
2007-10-14

  devilsangel
Ja tillit är nåt unikt, måste vårdas med öm hand...Börja om från början kan vara en mycket lång resa. Vackert skrivet!
2007-10-14

  Maria Zena Viklund
mycket vackert om tillit!
2007-10-14

  Ronny Berk
så vackert skrivet om känslor och fingertoppar... omtankens och tillitens vård och värde...
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm