Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösten är kommen

idag
föll löven
som betong
mot min hud

ingenting
känns
som igår




Fri vers av items
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 12:03



Bookmark and Share


  Just Emotions
stark o rak text.. bra..!!!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

items
items