Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke nr 2

 

 

Du är inte mobbad

det är bara ingen som tycker om dig. 




Övriga genrer av januari
Läst 741 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 21:13



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
det var oxså en tanke...
2007-10-21

  ms. r ghazale
haha.
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

januari