Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har ett magiskt trollspö



hur hoppar man
när benen vill gå åt olika håll
och fötterna täcks av bly

jag vet inte
hur länge jag orkar försöka
för hotbreven i själen

har blivit för många nu








Fri vers av söötsnö
Läst 489 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-18 12:21



Bookmark and Share


  Jolly Roger
\"för hotbreven i själen har blivit för många nu\"

Brabra . Applåder till dig ^*
2007-11-05

    Issand.
underbar

jag skulle kommenterat den förrut
men det gjorde jag inte

\"för hotbreven i själen
har blivit för många nu\"
2007-10-25

    Morbide
ah, helt fantastisk!
2007-10-22

    Brell
Riktigt bra skrivet. Hur gör man när benen är still och hoppa är allt man vill? Kanske slita bojorna loss för att bli sin egen boss...
2007-10-20

  Lovesick
underbar !
2007-10-19

    Tazara
Den är bra. Lite tragisk, men ändå. Jag skulle viljat ha en vers till med lite glädje. Men man kan ju inte vara glad alltid.
2007-10-19

  sabina stark
Stark text. Att separera tankar och känslor och fråga dig vad ska jag egentligen lyssna på här?
Vad är en yttre påverkan och vad är min äkta sanning.
Lycka till ;-)
2007-10-18

  prinscess VIP
mycket vacker med starka känslor
2007-10-18

    karmen
åh massa bra! jag har läst alla dikterna och tycker om varenda en!
2007-10-18

    ej medlem längre
så ja :)
skitsnyggt!
2007-10-18

    ej medlem längre
riktigt snyggt.
(tycker nog att du ska ta bort ingressen dock...)
2007-10-18

  Lyckohäxan Enediel
Hotbreven i själen...aj...
Väldigt bra skrivet med mycket smärta även mellan raderna.
2007-10-18

    Christel
Oj, det var starkt och vackert!
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö