Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårögd



En kyssande vind
snuddar min kind smaken av
dina läppars doft
löftesrika utan ord
får tårarna att rinna




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 19:52



Bookmark and Share


  ms. r ghazale
\"dina läppars doft\" det var nytt & vackert
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP