Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek fylld av åtrå 7

Två kroppar



I en atmosfär fylld av lågor




Fri vers av White as a star
Läst 746 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 15:14



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Oj, vilken hetta, jag brinner !!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

White as a star