Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

…och nu till något helt annat, minnesbild från Bro, en gul postbil på en snövit åker



”Posten når alla
överallt”, en slogan som
hamnat på avväg




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 18:56



Bookmark and Share


  Tini Tut
Ja för min låda hittar han fan aldrig.
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP