Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara ha dig

Jag vill bara ha dig för en stund
Jag vill ha en kram
Jag vill känna värme
Jag vill inte längre frysa
Trött på att sova kall
Vill bli upptinad
Vill bli uppvärmd
Jag vill ha din värme




Fri vers av Christian Sundberg
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-24 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Sundberg
Christian Sundberg