Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Victoria mitt allt.<3


Vickan

Jag har trott
på kärleken
men varje gång
jag funnit den
har det tagit slut.

Nu har jag åter
funnit den.

Det är du som
gör att jag
tror på kärleken igen
det är du som får mej
att skratta
och
le.

Du med stort D
har fångat mitt hjärta.

Vickan är vad
du kallas
och jag älskar dej.

3/5 07
Kristofer Nilsson.




Fri vers av Popo
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-10-24 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo