Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag

Om jag är
en idiot
så är du en
idiot
om jag är en tönt
så är jag inte
som dej
om jag är barnslig
vad är du då?

Om du ber mej
fara och flyga
så följ inte
efter mej.

8/6 07
Kristofer Nilsson.




Fri vers av Popo
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo