Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du är Shrek , så är jag åsnan.


Lök-mannen

Du är en riktig jävla lök, men

jag är nästan hundraprocentigt säker
på att du inte är så hemsk som du stinker,

så jag fortsätter att skala löken
fastän tårarna sprutar.




Fri vers av Matilda.k
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-30 15:45



Bookmark and Share


  Darkness
Hehe.. bra liknelse.
Vi har alla många lager att skala oss igenom.
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Matilda.k