Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bara ha en person som man vill ha, och ingen annan...


Bara dig

Den dagen du kommer tillbaka till mig
Kommer jag att stå med öppna armar
I min famn kommer ingen annan att vara
Kommer du inte tillbaka förblir den alltid tom




Fri vers av Mallizzz
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-04-30 23:40



Bookmark and Share


  Annnsi
Åhh vad finn den här var.... *rörd blev man* =)
2005-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Mallizzz
Mallizzz