Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina andetag

Jag älskade att ta,
jag älskade att ge

Jag älskade dina andetag,
när allt runt oss var tyst

Dina andetag
som berättade att du gillade
och ville ha mer


Känslan av din kropp mot min
och dina andetag mot mitt öra
kommer aldrig försvinna ur min kropp,
ur min själ


Orden vi sa till varandra,
kändes som len och gyllengul honung
Som rosornas doft förenad med brännande värme

Dina händer var som sända från himlen
när de smekte min kropp
Och känslan av din kropp under mina händer;
som skapad av Gud enbart för mig


Men det skönaste av allt
var att höra dina andetag

Att höra dina andetag mot min hud,
att känna värmen från dem,
den känslan kommer för alltid finnas kvar

I min hud och i min själ...









Fri vers av White as a star
Läst 1081 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 00:48



Bookmark and Share


  Klaraa
gud vad jag tyckte om den här dikten, den var helt underbar
2007-10-30

  Henrik Larsson Bauman
Toppenbra! Jag gråter igen.
2007-10-28

  Michaela Dutius
Bitterljuv och underbar är ord som spontant kommer upp när jag läser din dikt och känner att jag vill skriva något...för den är jättebra
2007-10-25

    BABYSTAR
Det här blir mitt första bokmärke.
Du träffade mig mitt i prick. Tack.
2007-10-25

  Darkness
jätte fint.
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

White as a star