Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en verklig cruella de vill


ibland undrar jag om jag föddes ond
om gud övergav mig
eller om djävulen helt enkelt
avgudade mig

jag förstår
varför tårarna
är riktade mot mig
du vill att jag ska sluta

men jag fortsätter riva
ditt liv itu och kasta bitarna
över mitt splittrade inre

jag mår bra
jag har makt

men fåglelsången dör
och snart föds
ett mörker som blivit
sönderstucken
av stjärnorna

det är då
när jag hör
knytnävar mot väggen
och livlösa tårar i vinden








jag inte mår bra längre
















Fri vers av söötsnö
Läst 399 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-25 16:48



Bookmark and Share


    Carlos Rada
Överträffar dom flesta texter jag läst.
Så djup och välformulerad. Vackert.
2007-11-10

  _sommarbarn_
Bra :) ditt sätt att använda orden får det att låta så bra, man förstår den verkligen.
2007-11-03

  sockerspöket
Jag ryser.. ett mycket målande språk och väldigt bra ordval.

Jag undrar.. hur länge sitter du med dina dikter? De blir alltid så himla bra!
2007-10-25

  Linneatystnad
om gud övergav mig
eller om djävulen helt enkelt
avgudade mig


rysande bra välformulerat!
2007-10-25

  jardan
Vilken text, vilka formuleringar - fantastisk
2007-10-25

  Amina
aah, du är ju så bra...
2007-10-25

  Tini Tut
Ja här svider det lite.Bra.
2007-10-25

    Issand.
inte
magiskt sista stycke
(det innan sista meningen och den också)
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

söötsnö