Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis vad titeln talar om.


En stund av fantasi.


Du kan enkelt svepa med mig

i svallet av glädjetårar

på en flotte från Mälarens strand

till Jokkmokks klara källa.

Vi sitter på varsin sten

beundrande myrmarkens täta

hjortronrika matta.

Låt ditt ljuva skratt

eka i den höga luften

bida tid för återfärd

till verkligheten.


B.M.N-R 2003-06-19




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 413 gånger
Publicerad 2004-03-13 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund