Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom ihåg att skratta för det här är ett exempel på humor


Det här är ingen järvla situationskomik




Att äta och dricka på krita
utan möjlighet att betala tillbaka
på annat sätt än som inskriven
i den i framtiden
avlidnes bortslarvade testamente

som hittas bara om den som river ut
det gamla kylskåpet
bryr sig om att riva bort, öppna och läsa
det på baksidan av skåpet
upptejpade kuvert där påskriften skrivits
med blyerts på en redan skitig yta och är
ställd till närmast sörjande
som på den tiden det skrevs
kan tänkas ha avlidit före undertecknad




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP