Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror dig!



Klart jag kan tro på dig
Men för att jag ska kunna tro dig
Måste du vissa att du vill bli trodd
Hur ska jag annars kunna veta
hur kan jag annars tro dig




Övriga genrer av Annnsi
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-05-01 15:46



Bookmark and Share


  Mallizzz
Fint skrivet:D Bra tanke:)
2005-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi