Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARDRÖMEN


Det snöar från ovan
ljuset är släkt
och mörkret slukar berget
Som en varg slukar fåret

Jag sitter på kanten
Och längtar tills ljuset kommer
För jag vill inte att min skäll
ska bli mörk igen

För då möter jag min hemska
MARDRÖM




Fri vers av Annnsi
Läst 577 gånger
Publicerad 2005-10-24 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi