Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du plågar mig

Jag går i dimman av ditt förflutna,
i skuggan av dig är jag.

En grå nyans av hopplöshet,
din hand mot min strupe...jag får ingen luft,
och mitt hjärta är tömt på blod...
sedan du stack mig med de sylvassa hörnen...
på din fyrkantiga själ

Utan värmen fryser jag ihjäl...

Jag som bara var din,fast du inte var min
från hjärtat.

Bilden av dig bränner mina ögon,
som elden slickar lågorna min själ.

Men jag har dig alltid där...
som en gåva
ett gift

finns du alltid inuti.
Du plågar alla mina sinnen.




Fri vers av Saralisa
Läst 537 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-01 16:08



Bookmark and Share


  kaffesump
Sedan du stack mig med de sylvassa hörnen..på din fyrkantiga själ... så jävla bra...
2007-10-27

    Komisarek
Alltid deprimerande när någon annan lyckas beskriva hur man själv känner sig bättre än man någonsin själv skulle lyckas med.
Du skriver jättebra tycker jag. Skriv mer kommer definitivt att läsa
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Saralisa