Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen avslöjar allt med eller utan lins



Diva på divan
endast iklädd en boa
ormar sig i dun
bockklöven på själve fan
avslöjar fotografens

avsikter inte
där för naken dam som ska
förevigas på
sin röda divan har en
helt annan plan med divan




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-10-26 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP