Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet bakom glas och Linneduken



Terrariet rymmer
allt liv död och natur för
herpetologen

**********

Väver sanningar
av lögner ty maskornas
avsikt är menad
som bröllopsgåva till den
man som valde en annan





Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-10-26 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP